Volg onze activiteiten op Facebook!

Twitter
Volg de Koninklijke AZ 1870 op Facebook!

En volg ons op Twitter!

2017 - Erkend opleidingsinstituut NPZ-NRZ
logo_calibris met erkenning

Algemene informatie

Corel Website Creator X6De Koninklijke Amsterdamsche Zwemclub 1870 is opgericht op 25 juni 1870 en was de eerste zwemclub van Europa. De zwemvereniging heeft als doelstelling het promoten van de zwemsport en doet dit door een veelvoud aan activiteiten op zwemgebied, ondermeer door deelname aan en organisatie van allerlei wedstrijden en het geven van zwemonderwijs. In het laatstgenoemde geval niet alleen voor kinderen, maar ook voor andere maatschappelijk belangrijke groepen zoals ouderen en allochtone vrouwen.

De Koninklijke AZ 1870 verzorgt zwemonderwijs in drie verschillende Amsterdamse baden: het Floraparkbad in Amsterdam-Noord en het Bijlmer Sportcentrum en het Mytylbad in Amsterdam-Zuidoost. De wedstrijdafdeling traint in het Bijlmer Sportcentrum in Amsterdam-Zuidoost. Vroeger was er een waterpolo-afdeling; destijds een belangrijke pijler van de Koninklijke Amsterdamsche Zwemclub 1870 met tal van nationale topprestaties. Daarnaast zijn veel vrijwilligers actief als bijvoorbeeld bestuurslid, trainer, wedstrijdofficial en/of supporter. U kunt zich dus altijd wel verdienstelijk maken!

Kijk op de website van de Koninklijke Amsterdamsche Zwemclub 1870 voor meer informatie. Indien er daarna nog vragen zijn of u graag in contact wilt treden met iemand van de Koninklijke Amsterdamsche Zwemclub 1870 betreffende onze afdelingen of om andere redenen, stuur dan een mail naar info@konaz1870.nl of kijk op de pagina “Wie” tot wie u zich specifiek kunt wenden.

 

[Home] [Nieuws] [Diplomazwemmen] [Wedstrijdzwemmen] [Aquarobics] [Volwassenen zwemmen] [Schoolzwemkampioenschap] [Zwemvierdaagse] [Contactformulier] [Les- en trainingstijden] [Lesgeld en contributie] [Webshop] [Informatie] [Gedragsregels] [Downloads] [Locatie] [Historie] [Kalender] [Contact]